DISCLAIMER
Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website van Ictsuperdeals.

Aansprakelijkheid
De inhoud van deze website en andere uitingen van Ictsuperdeals op internet zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Ictsuperdeals wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Ictsuperdeals accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment door Ictsuperdeals worden gewijzigd of verwijderd.

Rechten
Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Ictsuperdeals. Het is niet toegestaan om de site, of gedeelten daarvan, openbaar te maken, te vermenigvuldigen, of op een andere manier op te slaan of ter beschikking te stellen aan anderen, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ictsuperdeals.

Ictsuperdeals behoudt zich het recht voor om de gebruiker de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken.

Ictsuperdeals, 2021